Salétromos, penészes vagy vizes a fala?
Rossz a lakása, épülete szigetelése, elszökik a hő?

telefon.jpgKérje szakembereink segítségét!
(+36 1) 798-5752  mobil:    0630/9501-306

 

 

Hőkamerás vizsgálat, hőveszteség mérés - lakóépületek, irodaházak, üzem épületek, egyéb objektumok

Cégünk a legkorszerűbb Raytec technologiával vállalja épületek hőkamerás vizsgálatát. Thermo kameránk képes kimutatni bármilyen épület hőveszteségét, akár a legkisebb eltérést is érzékeli és az alkalmazott szoftver segítségével képpé dolgozza fel. Képes akár négyzetcentiméterenkénti szám-adatszolgáltatásra is. Különösen fontos ez a jelenlegi és a folyamatosan emelkedő árak tükrében. Egy panel épületnél képesek vagyunk, akár milliméter pontossággal behatárolva a hőszigetelés hiányosságait, így akár lokális hőszigetelésre is mód nyílik és nem szükséges a teljes épületet hőszigetelni. Például, ha egy nagy panelos épületnél a két betonréteg közötti polisztirol hőszigetelés a gyártás során károsodott, ez belső pára-lecsapódást, penészesedést, gombásodást okozhat. Amennyiben az így keletkezett folytonossági hiányt lokalizáltuk, a problémát részleges habinjektálással megszüntethetjük.

Kimérhető a rosszul záródó ablakoknál elszökő hő, akár egy centiméteres ablakszigetelési hiány is. Valamint szükség esetén láthatóvá tehetjük a túlmelegedő elektromos kapcsolókat, biztosítékokat, vezetékeket.

A hőképeket kiérkező kollégánk az elkészítés után a helyszínen laptop segítségével jpg formátumú képpé alakítja, és CD lemezre írva adja át a megrendelőnek. A képek a mellékelt etalon segítségével laikus számára is könnyen értékelhetőek.

Hőkép készítéssel kapcsolatos további információkért, időpont egyeztetésért keresse technikus kollégánkat:

Mobil: 06-70/ 550-9531
 

hokamera1.jpg hokamera3.jpg hokamera6.jpg